Appen «Min renovasjon» er snart ferdig oppdatert

min renovasjon

Appen min renovasjon og informasjon til kunden i denne har vært for enkelte feil og i ulaget på grunn av tekniske innstillinger, dette er leverandøren i ferd med å rette opp i, vi håper at de fleste nå får opp en korrekt kalender blant annet, noe justering av soner i Audnedal gjenstår men vil være sluttført i løpet av Januar 2021. Vi beklager ulempene dette har medført.

FÅ KONTROLL PÅ SØPLA

Denne appen gir deg tømmekalender rett i lommen
min-renovasjons-app

Min Renovasjon
appen

I appen kan søke opp din adresse og få vite når ditt renovasjonsselskap/din kommune kommer og tømmer avfall. Du får vite hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan sette varsler på mobilen din for å få beskjed når det er på tide å sette frem dunken.